Over ons

Consumenten kopen steeds vaker producten via alternatieve wegen zoals internet. We spreken hierbij van een ‘overeenkomst op afstand’; er is geen fysiek contact tussen koper en verkoper. Voor deze verkoopvorm gelden aanvullende regels. Is een onderneming in het bezit van het Thuisbezorg Keurmerk? Dan mag de consument erop vertrouwen dat aan de juiste wet- en regelgeving is voldaan.

Veilig en betrouwbaar
Thuisbezorg Keurmerk is het beeldmerk dat staat voor veilig en betrouwbaar kopen via een webshop, catalogus, verkoop via telefoon, bestelbonnen of fax.

Het belang van kwaliteit
Kwaliteit is een machtig wapen waarmee bedrijven zich kunnen onderscheiden in de markt. Niet alleen ten opzichte van concurrenten in eigen land, maar ook daarbuiten. Erkenning via het Thuisbezorg Keurmerk biedt betrouwbare kwaliteit aan de consument.

Webshop aanmelden
U kunt uw webshop aanmelden voor een certificering van het Thuisbezorg Keurmerk door het te claimen. Let op: uw lidmaatschap is pas actief na goedkeuring door het Thuisbezorg Keurmerk. De kosten voor lidmaatschappen kunt u vinden als u de knop [claim deze webshop] heeft geselecteerd. Staat uw webshop nog niet in ons register, dan kunt u deze gratis toevoegen door deze link te volgen: Voeg een webshop toe.

Thuisbezorg Keurmerk-beeldmerk
Na certificering van uw thuiswinkel mag u het Thuisbezorg Keurmerk beeldmerk op uw website, catalogus of reclame-uiting plaatsen.

De gegevens voor de afbeelding kunt u vinden in uw bedrijfsaccount, nadat uw webshop heeft geclaimd. Iedere webshop heeft in ons register een eigen landingspagina, waar u naartoe kunt linken. Ook is het mogelijk om uw reviews embedded op te nemen in uw website.

Geschiedenis
Thuisbezorg Keumerk bestaat sinds 2008. Tot 1 januari 2020 werd de naam 'Thuiswinkel Keurmerk' gebruikt. Op de vergadering van 2019 is besloten om de naam te wijzigen naar 'Thuisbezorg Keurmerk' en de digitale dienst uit te breiden met reviews. Thuisbezorg Keurmerk blijft controleren op goede overeenkomsten, maar wel open voor iedereen met een reviewstructuur.

Organisatiegegevens:

Bezoekadres
Brussels EU Commission
Schumanplein 6
5e & 6e etage
1040 Brussel
België

Statutair
Quality Mark B.V.
KVK 64809773
Lylantse Plein 1
2908LH Capelle aan den IJssel
Nederland