Consumenten

Veilig en betrouwbaar kopen op afstand

Steeds vaker worden producten op afstand afgenomen. Bij een ‘overeenkomst op afstand’ is er geen fysiek contact tussen u als consument en de betreffende ondernemer. Door deze afwijkende omstandigheden gelden er aanvullende regels.  

Bedrijven die aangesloten zijn bij het Thuiswinkel Keurmerk worden gecontroleerd aan deze wet- en regelgeving.

Compliment of klacht
Als een verkopende partij zich niet houdt aan de wet, volgens u een onrechtmatige daad begaat waar u het niet mee eens bent, als u heel tevreden bent met de service en overeenkomst met een webshop, dan kunt u een review plaatsen. Wilt u weten of u in uw recht staat, dan kunt u ons team een bericht sturen. Selecteer eenvoudig de link: Kom in contact.

Bemiddeling
Het Thuiswinkel Keurmerk kan voor u uitzoeken of een thuiswinkel al dan niet volgens de wet handelt of een onrechtmatige daad heeft begaan.

Indien noodzakelijk kan het Thuiswinkel Keurmerk middels een geschillencommissie een onafhankelijke arbiter benoemen die een bindende uitspraak doet inzake het conflict dat u met een van onze leden heeft. Het tarief voor consumenten is vanaf € 12,50 en zal via een betaal link aan u worden verstuurd.